Ηχοθεραπεία & Διαλογισμός Ήχου

Βυθιστείτε στην πολυδιάστατη εμπειρία των θεραπευτικών ήχων και δονήσεων.

Μανώλης Ζωγραφάκης

Ηχοθεραπευτής

Ο Μανώλης είναι πιστοποιημένος ηχοθεραπευτής και μέλος του IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine). Στην δουλειά του με τους ήχους, χρησιμοποιεί μια ποικιλία μουσικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των Θιβετιανών singing bowl (γνωστές και ως ηχογαβάθες) και των κρυσταλλικών μπολ, το gong, το Ινδιάνικο τύμπανο, το monochord, καμπάνες χειρός και άλλα όργανα, δημιουργώντας μια μοναδική ηχητική εμπειρία. Μέσω των ηχητικών ταξιδιών και των ηχοθεραπευτικών συνεδριών, ο Μανώλης σας καθοδηγεί σε ένα εσωτερικό ταξίδι, ένα ταξίδι επανασύνδεσης και ανακάλυψης του εαυτού σας, πίσω σε μια φυσική κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Με παρούσα βάση τα Χανιά της Κρήτης ο Μανώλης διοργανώνει ομαδικές και ατομικές συνεδρίες ηχοθεραπείας γνωστά και ως sound baths, καθώς και Θιβετιανό ηχομασάζ, κατά τη διάρκεια του οποίου προσφέρει θεραπεία για ανακούφιση του άγχους, της αϋπνίας και του πόνου δίνοντας χαλάρωση, ισορροπία των τσάκρα και άλλα.

Θιβετιανό Ηχομασάζ

Θιβετιανό Ηχομασάζ

Μια ατομική ηχοθεραπευτική συνεδρία όπου τα Θιβετιανά μπολ τοποθετούνται απευθείας πάνω στο ντυμένο σώμα. Ηχητικές θεραπευτικές δονήσεις εισέρχονται σε κάθε κύτταρο, τους ιστούς, τα κόκκαλα και τα όργανα, εναρμονίζοντας την αντήχηση των ενεργειακών πεδίων (τσάκρα) και δημιουργώντας μια ροή ήχων και ενέργειας τα οποία προκαλούν μια αίσθηση ευημερίας και βαθιάς χαλάρωσης.

Ομαδική Ηχοθεραπεία

Ομαδική Ηχοθεραπεία

Μία ήπια αλλά ταυτόχρονα δυνατή, διαλογιστική ακουστική εμπειρία για το νου και όλο το σώμα, στην οποία ο ακροατής λούζεται από θεραπευτικά ηχητικά κύματα. Στο Sound Bath χρησιμοποιύνται ποικίλα θεραπευτικά όργανα συμπεριλαμβανομένων των Θιβετιάνων singing μπολ, τα κρυσταλλικά singing μπολ, το γκόνγκ, το Ινδιάνικο ντραμ, το monochord, καμπάνες χειρός, φωνή και άλλα.

Εκστατικός Χορός

Εκστατικός Χορός

Το Ecstatic Dance είναι μια μορφή ελεύθερου χορού στον οποίο χορεύετε με την καρδιά σας, χωρίς να είναι αναγκαίο να ακολουθήσετε συγκεκριμένες κινήσεις ή βήματα. Εγκαταλείπετε το εγώ, αφήνετε πίσω τις σκέψεις και παραδίνεστε στο ρυθμό κινούμενοι ελεύθερα, αφήνοντας τη μουσική να σας πάρει μαζί της σε ένα συναίσθημα έκστασης. (Αυτό είναι ένα ομαδικό event).

Άκου

Αυτό είναι δείγμα απο ένα Sound Journey στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί Θιβετιανές ηχογαβάθες, γκονγκ, και καμπάνες.

“Ήταν πραγματικά ένα ταξίδι στον χωροχρόνο. Η κάθε μελωδία είχε μαγικές νότες και κάθε ήχος ήταν απόλυτα κουρδισμένος με έναν αιθέριο ήχο. Σας ευχαριστώ πολύ, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.``

Κέλλυ Τ.

Εκδηλώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις επερχόμενες αλλά και περασμένες εκδηλώσεις. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνήστε για να κλείσετε ραντεβού.

Newsletter

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες για επερχόμενες εκδηλώσεις.

“Όλα στη ζωή είναι δόνηση”

Albert Einstein