Ηχοθεραπεία & Διαλογισμός Ήχου

Βυθιστείτε στην πολυδιάστατη εμπειρία των θεραπευτικών ήχων και δονήσεων.

Μανώλης Ζωγραφάκης

Ηχοθεραπευτής

Ο Μανώλης είναι πιστοποιημένος ηχοθεραπευτής, μουσικός παραγωγός και ασκούμενος στο διαλογισμό. Στην δουλειά του με τους ήχους, χρησιμοποιεί μια ποικιλία μουσικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των Θιβετιανών singing bowl (γνωστές και ως ηχογαβάθες) και των κρυσταλλικών μπολ, το gong, το Ινδιάνικο τύμπανο, το monochord, καμπάνες χειρός και άλλα όργανα, δημιουργώντας μια μοναδική ηχητική εμπειρία. Μέσω των ηχητικών ταξιδιών και των ηχοθεραπευτικών συνεδριών, ο Μανώλης σας καθοδηγεί σε ένα εσωτερικό ταξίδι, ένα ταξίδι επανασύνδεσης και ανακάλυψης του εαυτού σας, πίσω σε μια φυσική κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Με παρούσα βάση τα Χανιά της Κρήτης ο Μανώλης διοργανώνει ομαδικές και ατομικές συνεδρίες ηχοθεραπείας γνωστά και ως sound baths, καθώς και Θιβετιανό ηχομασάζ, για ανακούφιση απο το άγχος, βελτίωση του ύπνου, της διαύγειας αλλά και της παραγωγικότητας, ισορροπία των τσάκρα και άλλα.

Θιβετιανό Ηχομασάζ

Θιβετιανό Ηχομασάζ

Μια ατομική ηχοθεραπευτική συνεδρία όπου τα Θιβετιανά μπολ τοποθετούνται απευθείας πάνω στο ντυμένο σώμα. Ηχητικές θεραπευτικές δονήσεις εισέρχονται σε κάθε κύτταρο, τους ιστούς, τα κόκκαλα και τα όργανα, εναρμονίζοντας την αντήχηση των ενεργειακών πεδίων (τσάκρα) και δημιουργώντας μια ροή ήχων και ενέργειας τα οποία προκαλούν μια αίσθηση ευημερίας και βαθιάς χαλάρωσης.

Ομαδική Ηχοθεραπεία

Ομαδική Ηχοθεραπεία

Μία ήπια αλλά ταυτόχρονα δυνατή, διαλογιστική ακουστική εμπειρία για το νου και όλο το σώμα, στην οποία ο ακροατής λούζεται από θεραπευτικά ηχητικά κύματα. Σε ένα Sound Bath χρησιμοποιύνται ποικίλα θεραπευτικά όργανα συμπεριλαμβανομένων των Θιβετιάνων singing bowl, τα κρυσταλλικά singing bowl, gong, το Ινδιάνικο ντραμ, το monochord, καμπάνες χειρός, φωνή και άλλα.

Ολιστική Ηχοθεραπεία

Ολιστική Ηχοθεραπεία

Μια ολιστική θεραπεία (Integral Sound Healing), στην οποία χρησιμοποιούνται πολλαπλά όργανα ηχοθεραπείας όπως πιρούνια συντονισμού (Tuning Forks), θιβετιανά και κρυστάλλινα Singing Bowls, τύμπανα-drums, Gong καθώς και φωνή (σε σημεία trigger points/acupuncture points) για να φέρουν ισορροπία στο νευρικό σύστημα και στα λεπτοφυή ενεργειακά σώματα.

Ένα απροσδόκητο και μαγικό ταξίδι!

Απρίλιος 2023

Η πρώτη μου εμπειρία με την ηχοθεραπεία ήταν ένα απροσδόκητο και μαγικό ταξίδι. Είχα την τύχη να κάνω τέσσερις ατομικές συνεδρίες ηχοθεραπείας με τον Μανώλη, ο οποίος είναι ένας έμπειρος ηχοθεραπευτής, με μια μεγάλη ποικιλία ηχητικών εργαλείων. Ο χώρος ήταν φιλόξενος και όμορφος. Το ηχητικό ταξίδι μου πρόσφερε νέες γνώσεις, πνευματική διαύγεια, αίσθηση ανακούφισης και βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό μου. Ο Μανώλης με ενθάρρυνε να θέσω προθέσεις και να συμμετέχω ενεργά στην όλη εμπειρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια ατομική συνεδρία ηχοθεραπείας μαζί του.

Ηλεκτρα Ρεμ.

Άκου

Αυτό είναι δείγμα απο ένα Sound Journey στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί Θιβετιανές ηχογαβάθες, γκονγκ, και καμπάνες.

Εκδηλώσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις επερχόμενες αλλά και περασμένες εκδηλώσεις. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνήστε για να κλείσετε ραντεβού.

Newsletter

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες για επερχόμενες εκδηλώσεις.

“Όλα στη ζωή είναι δόνηση”

Albert Einstein