Θιβετιανό ηχομασάζ

Το Θιβετιανό ηχομασάζ είναι μια ατομική ηχοθεραπεία που δουλεύει σε σωματικό, εγκεφαλικό και πνευματικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, Θιβετιανά singing bowls διαφορετικών μεγεθών τοποθετούνται απευθείας στο πλήρως ντυμένο σώμα καθώς και γύρω από αυτό, στέλνοντας μέσα του δονήσεις και δημιουργώντας μια ροή ήχων και ενέργειας η οποία επηρεάζει τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και επιφέρει ένα συναίσθημα ευημερίας και αρμονίας. Οι δονήσεις αυτές στέλνονται στο σώμα κάνοντας (κατα κάποιο τρόπο) μασάζ στα κύτταρα και απελευθερώνοντας όποια συσσωρευμένη ένταση υπάρχει. Ταυτόχρονα, το εύρος των συχνοτήτων που εκπέμπονται από τα μπολ έχει ένα βαθιά χαλαρωτικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα, οδηγώντας το μυαλό σε μια κατάσταση Άλφα και Θήτα. Βρισκόμενος σε αυτήν την βαθιά διαλογιστική κατάσταση, ο καρδιακός παλμός χαμηλώνει και το σώμα έχει τη δυνατότητα να αναζωογονηθεί και το μυαλό να έρθει σε ηρεμία.

Είδος: Ατομική θεραπεία
Διάρκεια: 1 ώρα

Οφέλη του Θιβετιανού ηχομασάζ

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα μασάζ ήχων με Θιβετιανά singing μπολ προκαλούν βαθιά καταστάση χαλάρωσης, συντονισμό του μυαλού και ενισχυμένη δημιουργικότητα, μειώνουν το άγχος, αυξάνουν τη συγκέντρωση και ανακουφίζουν το σωματικό πόνο. Κατά τη διάρκεια του ηχομασάζ ο ήχος των μπολ δημιουργεί ένα ασφαλές, ιερό χώρο γύρω μας και μέσα μας, δυναμώνοντας τη δικιά μας εσωτερική δόνηση και επανακουρδίζοντας την εσωτερική μας αρμονία. Το μασάζ ήχων μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους με σωματικά, πνευματικά ή ψυχολογικά προβλήματα, καθώς δύναται να φέρει ανακούφιση από πόνο και προβλήματα που προκαλούν καθημερινό άγχος, ανησυχίες και νευρικότητα.

Οφέλη:

● Προσφέρει βαθιά χαλάρωση
● Μειώνει τα επίπεδα άγχους και την ένταση
● Μειώνει τη νευρικότητα
● Μειώνει το θυμό
● Μειώνει την κόπωση
● Χαμηλώνει την αρτηριακή πίεση
● Δημιουργεί έναν ήρεμο χώρο για συνειδητότητα
● Αποκαθιστά την εσωτερική αρμονία
● Απελευθερώνει τη μπλοκαρισμένη ενέργεια και ένταση που υπάρχει στο σώμα
● Ανακουφίζει και χαλαρώνει τους πιασμένους μύες, τένοντες, αρθρώσεις και συνδέσμους
● Καθαρίζει και ισορροπεί τα ενεργειακά σας πεδία (chakra)
● Μειώνει τους πονοκεφάλους και τον πόνο
● Βοηθάει στην κατάθλιψη
● Αλλάζει/ μετακινεί και επεκτείνει την επίγνωση
● Ισορροπεί το αυτόνομο νευρικό σύστημα (συμπαθητικό-παρασυμπαθητικό)
● Βελτιώνει την πνευματική διαύγεια
● Αποβάλλει τοξίνες
● Επιφέρει μια αίσθηση κέντρου και γείωσης

Προετοιμασία

Την ημέρα της θεραπείας, θα πρέπει να είστε καλά ενυδατωμένοι και θα πρέπει να αποφευχθεί η κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι φοράτε χαλαρά, άνετα ρούχα για τη συνεδρία (κατά τη διάρκεια του ηχητικού μασάζ, συνιστάται να φοράτε βαμβακερά ρούχα έτσι ώστε τα μπολ να μπορούν να σύρονται ευκολότερα πάνω στο σώμα).

Τι να περιμένετε

Κάθε θεραπεία ηχομασάζ είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέκτη. Το Θιβετιανό μασάζ ήχων ξεκινάει θέτοντας τους στόχους της συνεδρίας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να ξαπλώσετε σε ένα στρώμα και ο Μανώλης θα τοποθετήσει Θιβετιανά singing bowl πάνω και γύρω από το σώμα σας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα βιώσετε ένα βαθύ ηχητικό μασάζ το οποίο θα το νιώσετε σε όλο σας το σώμα. Στο τέλος της διαδικασίας ο Μανώλης θα σας οδηγήσει απαλά πίσω σε ένα συναίσθημα αντίληψης πριν την ολοκλήρωση της θεραπείας. Σαν συνέχεια της συνεδρίας, θα σας δοθούν οδηγίες ως προς το πώς να συνεχίσετε την ημέρα σας έτσι ώστε να βιώσετε τα οφέλη της ηχοθεραπείας στο έπακρο.

Το ταξίδι του ήρωα - Integral Sound Healing

Μια μη επεμβατική, ολιστική προσέγγιση χρησιμοποιώντας πληθώρα ηχοθεραπευτικών οργάνων.

Δοκιμάστε τη δύναμη του Ταξιδιού του Ήρωα μέσα από το Integral Sound Healing, μια μη επεμβατική, ολιστική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα ηχοθεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, που σας βοηθά να αφήσετε τις παλιές πεποιθήσεις και τα ανθυγιεινά μοτίβα και να αναγεννηθείτε. Χρησιμοποιώντας Θιβετιανά και κρυστάλλινα singing bowls, Gongs, Tuning Forks, τύμπανα και φωνή, δουλεύουμε πάνω στο σώμα και εκτός του σώματος για να φέρουμε ισορροπία στο νευρικό σας σύστημα και στα λεπτοφυή ενεργειακά σώματα. Αυτά τα όργανα χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την πρόθεσή σας για να διευκολύνουν την αυτοθεραπεία, καθιστώντας αυτή τη διαδικασία ιδανική για σωματικές, συναισθηματικές και ψυχικές προκλήσεις υγείας.

Η προσέγγισή αυτή έχει τις ρίζες της στην ιδέα του Τζόζεφ Κάμπελ για το Ταξίδι του Ήρωα, μια ισχυρή αλληγορία που συμβολίζει το μονοπάτι του μετασχηματισμού και της αυτογνωσίας. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, θα οδηγηθείτε μέσα από τα στάδια του Ταξιδιού του Ήρωα, όπου θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, θα αποκτήσετε ενόραση και θα βγείτε ανανεωμένοι και μεταμορφωμένοι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μάθετε να απελευθερώνετε παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις και να δημιουργείτε μια νέα ιστορία για τον εαυτό σας, φτάνοντας σε μια νέα κατάσταση ευεξίας και εναρμόνισης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να προγραμματίσετε τις συνεδρίες σας, επικοινωνήστε με τον Μανώλη στο manolis@soundhealing.gr.

*Συνιστάται να κάνετε τουλάχιστον 4 συνεδρίες (με διαφορά 4 έως 7 ημερών), για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα και να επιτύχετε το στόχο του μετασχηματισμού.

Είδος: Ατομική θεραπεία
Διάρκεια: 1.30 ώρα: (τουλάχιστον 4 και μέχρι 12 συνεδρίες)

Προετοιμασία πριν το ραντεβού

 • Έχετε μια σαφή πρόθεση για τη συνολική θεραπεία και για κάθε συνεδρία.
 • Μείνετε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη μέρα της συνεδρίας.
 • Αποφύγετε την κατανάλωση καφεΐνης ή αλκοόλ την ημέρα της συνεδρίας.
 • Αποφύγετε την κατανάλωση μεγάλων γευμάτων την ημέρα και αφήστε τουλάχιστον 2 ώρες για την πέψη πριν από κάθε συνεδρία.
 • Ντυθείτε άνετα, με φαρδιά ρούχα (συνιστάται να φοράτε βαμβακερά ρούχα, ώστε τα κύπελλα να κινούνται ευκολότερα στο σώμα).
 • Κρατήστε ημερολόγιο ηχοθεραπείας, παρατηρώντας τι συμβαίνει σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο μετά από κάθε συνεδρία.

Πληροφορίες για το πέρας του ραντεβού

 • Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, η διαδικασία της ηχοθεραπείας θα έχει βαθύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας επίδραση.
 • Πιείτε αρκετό νερό, όχι μόνο για να είστε ενυδατωμένοι, αλλά και για να μπορέσουν να απομακρυνθούν από τον οργανισμό οι τοξίνες που απελευθερώνονται από την ηχοθεραπεία.
 • Μετά τη συνεδρία ηχοθεραπείας είναι καλύτερο να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να πάτε μια βόλτα και να αποφύγετε τις στρεσογόνες καταστάσεις.
 • Εάν αισθάνεστε αγείωτοι στο τέλος μιας συνεδρίας ηχοθεραπείας προσπαθήστε να φάτε ή να πιείτε κάτι.
 • Μην οδηγείτε και χρησιμοποιείτε βαριά μηχανήματα μετά τη θεραπεία, αν αισθάνεστε αγείωτοι.
 • Όταν επιστρέψετε στο σπίτι κάντε ένα μπάνιο ή ντους, καθώς το νερό θα επιτρέψει στους ήχους να εισχωρήσουν βαθύτερα και να διαρκέσουν περισσότερο.
 • Αποφύγετε το κρέας, το αλκοόλ ή οποιεσδήποτε χημικές τοξίνες για τις επόμενες 24 ώρες.
 • Δεν υπάρχουν επίσημα αναγνωρισμένες παρενέργειες της ηχοθεραπείας.
 • Μερικές φορές η συμπληρωματική θεραπεία μπορεί να προκαλέσει θεραπευτική αντίδραση. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη συνεδρία ηχοθεραπείας, μπορεί να παρουσιάσετε επιδείνωση των συμπτωμάτων πριν αυτά βελτιωθούν. Στην απίθανη περίπτωση που συμβεί μια θεραπευτική αντίδραση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Μανώλη για να συζητήσετε το θέμα. Εάν αισθάνεστε ότι η κατάσταση χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό/ιατρό σας. Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε άμεση ιατρική φροντίδα, δεν θα πρέπει να διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία ιατρό.* Ο Μανώλης θα σας δώσει συστάσεις για αυτοφροντίδα που μπορείτε να εφαρμόσετε ανάμεσα στις συνεδρίες ηχοθεραπείας ή/και στο τέλος μιας σειράς θεραπειών.

Sound Bath

Μια ήπια, βαθιά διεισδυτική, διαλογιστική ακουστική εμπειρία, στην οποία ‘λούζεστε’ με θεραπευτικά ηχητικά κύματα από διάφορα όργανα ηχοθεραπείας.

Πρόκειται για μια ήπια αλλά δυνατή, βαθιά διεισδυτική, διαλογιστική ακουστική εμπειρία για όλο το σώμα, στην οποία ‘λούζεστε’ με θεραπευτικά ηχητικά κύματα από διάφορα θεραπευτικά όργανα συμπεριλαμβανομένων των Θιβετιανών μπολ (Tibetan Singing Bowls) και των κρυσταλλικών μπολ (Crystal Bowls), το gong (ηχοπαλμοδονητής), το Ινδιάνικο τύμπανο-ντραμ, το μονόχορδο (monochord), καμπάνες χειρός και φωνή.

Τα Sound Baths είναι ιδανικά τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους στο διαλογισμό. Ένα Sound Bath είναι μια ιδανική εισαγωγή για τους αρχάριους στο διαλογισμό, καθώς τους βοηθάει να μπουν σε βαθιές καταστάσεις συνείδησης χωρίς να απαιτεί πολλή πειθαρχία ή υπομονή για να μάθει κάποιος πώς να το κάνει- το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε, να είστε ανοιχτοί και να ακούτε. Τα Sound Baths γίνονται σε ομάδες ή σε ατομικές συνεδρίες. Ο Μανώλης διοργανώνει ομαδικά Sound Baths και εργαστήρια για ομάδες διαφορετικού μεγέθους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο manolis@soundhealing.gr ή στο 6945562818.

Είδος: Ομαδική, ή ατομική θεραπεία, αλλά και για ζευγάρια
Διάρκεια: 1 ή 1:30 ώρα

Τα οφέλη του Sound bath

Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν αναφέρει ότι τα Sound Bath μπορούν να επιφέρουν βαθιά ξεκούραση και χαλάρωση στον ακροατή, να καταπολεμήσουν το άγχος, την κόπωση και τα συμπτώματα κατάθλιψης. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει τους ακροατές να γειωθούν, να βρουν το κέντρο τους και να συνδεθούν με την εσωτερική τους σοφία. Σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα: Singing Bowl Sound Meditation on Mood, Tension, and Well-being: An Observational Study, τα Sound Baths μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη και η νευρικότητα. Αναφέρθηκε ότι μετά την παρακολούθηση ενός Sound Bath, οι συμμετέχοντες βίωσαν μειωμένο θυμό, κόπωση και καταθλιπτική διάθεση, ενώ αναφέρθηκε και αυξημένη πνευματική διαύγεια. Επίσης, συμμετέχοντες που δεν ήταν εξοικειωμένοι με αυτό το είδος διαλογισμού βίωσαν σημαντική μείωση της έντασης σε σχέση με πιο ενημερωμένους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια ενός Sound Bath, το μυαλό και το σώμα χαλαρώνουν, εισερχόμενα σε μια βαθιά κατάσταση συνείδησης, επιτρέποντας στα κύματα του μυαλού να ρίξουν την ταχύτητά τους. Τα εγκεφαλικά κύματα Άλφα και Θήτα διεγείρονται, μετακινούμενα από μια πιο ενεργή σε μια πιο ήρεμη κατάσταση, ή ακόμη και σε μια κατάσταση ονείρου. Τα κύματα Άλφα (8-12 Hz) παραγονται όταν είμαστε ήρεμοι και χαλαροί, ονειροπολώντας ή κάνοντας διαλογισμό. Τα κύματα Θήτα (4-8 Hz) παράγονται στη διάρκεια ελαφρύ ύπνου, ακραίας χαλάρωσης ή πολύ βαθύ διαλογισμού. Κατά τη διάρκεια της κατάστασης Θήτα το μυαλό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δεκτικό σε προσλαμβάνουσες.

Επιστήμονες έχουν βρει ότι οι συχνότητες Άλφα και Θήτα συνδέονται με τη μείωση του άγχους, της νευρικότητας, της δυσφορίας και του πόνου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τα εγκεφαλικά κύματα Άλφα τα οποία μπορούν να κινητοποιήσουν τη δημιουργικότητα, να βοηθήσουν με τη μνήμη και να ελαχιστοποιήσουν την κατάθλιψη.

Οφέλη:

● Επιφέρει βαθιά χαλάρωση
● Μειώνει τα επίπεδα του άγχους και της νευρικής έντασης
● Μειώνει το θυμό
● Μειώνει την κόπωση
● Χαμηλώνει την πίεση του αίματος
● Δημιουργεί έναν ήρεμο χώρο για αυτοεπίγνωση
● Αποκαθιστά την εσωτερική αρμονία
● Βοηθά στην κατάθλιψη
● Μετακινεί / αλλάζει και επεκτείνει την αυτοαντίληψη
● Βελτιώνει την πνευματική διαύγεια
● Αυξάνει τη δημιουργικότητα

Προετοιμασία

Την ημέρα του Sound Bath, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένοι και να αποφύγουν την κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ πριν και αλλά και μετά το Sound Bath. Καλό θα είναι να έχετε φάει ένα ελαφρύ γεύμα και να έχετε χωνέψει πριν τη συνεδρία. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι φοράτε χαλαρά, άνετα ρούχα.

Τι να περιμένετε

Η εμπειρία του Sound Bath είναι μοναδική και ο κάθε συμμετέχοντας θα βιώσει διαφορετικές καταστάσεις και συναισθήματα, ανάλογα με το πόσο ανοιχτός είναι στην εμπειρία. Κατά τη διάρκεια ενός ηχητικού ‘μπάνιου’ ο Μανώλης χρησιμοποιεί μια ποικιλία από θεραπευτικά όργανα που παράγουν overtones συμπεριλαμβανομένων των Θιβετιανών ηχογαβάθων (Singing Bowls), των κρυσταλλικών μπολ (Crystal Bowls), του γκονγκ, των καμπανών χειρός, το Ινδιάνικο τύμπανο-ντραμ, το μονόχορδο και άλλα, για να δημιουργήσει καταπραϋντικές αλληλεπικαλυπτόμενες δονήσεις οι οποίες οδηγούν σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και περισυλλογής, απενεργοποιώντας την ενστικτώδη αντίδραση ‘πάλη ή φυγή’ του σώματός. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτό που κάποιος βιώνει σε ένα Sound Bath μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα βιώσει ο ίδιος την επόμενη φορά που θα το κάνει.

Αρχικά, θα καθίσετε και ο Μανώλης θα σας καλωσορίσει με κάποιες βασικές πληροφορίες ως προς το τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια του Sound Bath. Μετά, θα οδηγηθείτε σε έναν σύντομο, ήπιο, καθοδηγούμενο διαλογισμό για να έρθετε πιο κοντά στις εσωτερικές σας αισθήσεις. Έπειτα, ξεκινάει το Sound Bath. Στο τέλος της συνεδρίας, Ο Μανώλης θα σας επαναφέρει σε ένα αίσθημα αντίληψης πριν ολοκληρωθεί η συνεδρία. Ένα Sound Bath διαρκεί απο 1 έως 1: 30 ώρα.

Θεραπεία με διαπασών

Βυθιστείτε σε μια λεπτεπίλεπτη αρμονία θεραπευτικών συχνοτήτων με διαπασών.

Σε αυτή τη θεραπεία, χρησιμοποιούμε διαπασών ή αλλιώς πιρούνια συντονισμού, τόσο εκτός σώματος όσο και απευθείας πάνω σε αυτό για τη χαλάρωση του νου, αλλά και την εξισορρόπηση της ενέργειας. Αυτές οι λεπτεπίλεπτες αλλά ισχυρές δονήσεις, λειτουργούν σε αρμονία με τις εγγενείς συχνότητες του σώματος, προωθώντας τη βαθιά θεραπεία και ισορροπία.
Τα θεραπευτικά ηχητικά κύματα που εκπέμπονται από τα πιρούνια συντονισμού διεγείρουν τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και τους μεσημβρινούς του σώματος, παρέχοντας μια εμπειρία βαθιάς χαλάρωσης, ευθυγράμμισης και εναρμόνισης. Πέρα από τη χαλάρωση του νου και τη σωματική αναζωογόνηση, η θεραπεία αυτή ευθυγραμμίζει και εξισορροπεί το ενεργειακό σώμα, οδηγώντας σε βαθύτερα επίπεδα συναισθηματικής και πνευματικής ισορροπίας.
*Για βέλτιστα οφέλη, συνιστάται η πραγματοποίηση τουλάχιστον 4 συνεδριών (με διαφορά μιας εβδομάδας).

Είδος: Ατομική θεραπεία
Διάρκεια: 1 ώρα

Τα οφέλη του Sound bath

Η ηχοθεραπεία με tuning forks παρέχει ένα φάσμα ωφελειών, που εκτείνονται από τη σωματική χαλάρωση έως τη βαθιά πνευματική αφύπνιση.

Οφέλη:

 • Προωθεί τη βαθιά χαλάρωση και την ανακούφιση από το στρες
 • Ευθυγραμμίζει και εξισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα του σώματος (τσάκρας)
 • Ενισχύει τη διαύγεια της σκέψης και τη λήψη αποφάσεων
 • Ευθυγραμμίζει και αναζωογονεί το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο
 • Ενισχύει τη ροή της ενέργειας μέσω των μεσημβρινών
 • Μειώνει το άγχος και τη συναισθηματική δυσφορία
 • Προσφέρει ανακούφιση από ορισμένες σωματικές παθήσεις, ιδίως εκείνες που σχετίζονται με ενεργειακά μπλοκαρίσματα
 • Ενισχύει την πνευματική ανάπτυξη και την αυξημένη διαίσθηση
 • Εναρμονίζει τους φυσικούς ρυθμούς και συχνότητες του σώματος
 • Ενθαρρύνει την αίσθηση της προσγείωσης και του κέντρου

Προετοιμασία

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη διάρκεια της ηχοθεραπείας με τα tuning forks προτείνεται:

 • Να είστε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
 • Αποφύγετε την καφεΐνη ή το αλκοόλ την ημέρα της συνεδρίας
 • Αποφύγετε τα βαριά γεύματα και αφήστε τουλάχιστον 2 ώρες για την πέψη πριν από τη συνεδρία.
 • Επιλέξτε να φορέσετε άνετα ρούχα.

Yin Yoga & Sound Bath Experience

Ένα αναζωογονητικό, παθητικό μάθημα γιόγκα στο οποίο συνδυάζουμε τα θεραπευτικά οφέλη της yin yoga και της ηχοθεραπείας με τα κρυστάλλινα singing bowl.

Μια ήπια, υποστηρικτική, παθητική πρακτική γιόγκα, κατά την οποία με τη βοήθεια των στηριγμάτων (στηρίγματα, μπλοκ, κουβέρτες) παραμένετε σε επιλεγμένες ασάνες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με λιγότερη προσπάθεια. Θα έχετε χρόνο να αναπνεύσετε βαθιά, να διευρύνετε τη συνείδησή σας και να βιώσετε ανακούφιση, να νιώσετε κάθε σημείο του σώματός σας και να χαλαρώσετε με τις θεραπευτικές δονήσεις των κρυστάλλινων μπολ.

Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αφεθεί, να απελευθερώσει την ένταση, να ηρεμήσει το μυαλό σας με τη βοήθεια μαγικών θεραπευτικών ήχων και να ισορροπήσει το αυτόνομο νευρικό σας σύστημα και τέλος θα επιτρέψετε στο σώμα σας να ξεκινήσει τη διαδικασία της αυτοθεραπείας.

Η παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιείται με την Αγγελική Ρεμπέλου, yoga & meditation instructor, και ιδρύτρια του Yoga Class Chania.

Είδος: Ομαδικά, ζευγάρια, ατομικά
Διάρκεια: 1:30 ή 2 ώρες
Δυσκολία: Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα

Τα οφέλη της Yin Yoga

 • Χαλαρώνει και ισορροπεί νου και σώμα, μειώνει το στρες
 • Αποφορτίζει και ανακουφίζει
 • Αυξάνει την ευλυγισία
 • Συμβάλλει στη μυοπεριτονιακή απελευθέρωση και την υγεία των αρθρώσεων
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Ισορροπεί τους μεσημβρινούς, ωφελεί τα εσωτερικά μας όργανα
 • Βελτιώνει τη ροή της ενέργειας στο σώμα (prana ή chi)
 • Ανακουφίζει το νευρικό σύστημα
 • Προάγει τον ήρεμο ύπνο

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συχνές ερωτήσεις. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ερώτηση που σας απασχολεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Μανώλη στο manolis@soundhealing.gr ή στο 6945562818.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Και οι δύο θεραπείες (Sound Bath αλλά και το ηχομασάζ ) είναι ιδανικά και ωφέλιμα για όποιον ψάχνει έναν τρόπο να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα του. Πεπειραμένοι αλλά και μη-πεπειραμένοι ασκούμενοι στο διαλογισμό μπορούν να απολαύσουν και να επωφεληθούν από ένα ηχητικό μασάζ ή ένα Sound Bath.

Ποιός ενδέχεται να μην μπορεί να το παρακολουθήσει;

Υπάρχουν κάποια άτομα που καλό θα ήταν να είναι προσεκτικοί και οι οποίοι θα πρέπει να συζητήσουν με το Μανώλη πριν παρακολουθήσουν μια συνεδρία. Ενδεικτικά αναφέρουμε περιπτώσεις:

● Άτομα με επιληψία
● Έγκυες- ειδικά αν τοποθετούνται όργανα πάνω στο σώμα τους
● Άτομα με θρομβώσεις ή σοβαρές αγγειακές παθήσεις
● Άτομα με βηματοδότη
● Άτομα με αλλεργίες σε συγκεκριμένα μέταλλα θα πρέπει να μας ενημερώσουν εκ των προτέρων έτσι ώστε να αποφύγει να τοποθετήσει μπολ απευθείας στο δέρμα τους.

“Κάθε άτομο μας διαρκώς τραγουδά ένα τραγούδι, και είναι αυτός ο τόνος που δημιουργεί πιο λεπτές ή πιο πυκνές μορφές μεγαλύτερης ή μικρότερης πυκνότητας.”

Lama Govinda