Επιπλέον Υπηρεσίες

Σκοπός μου είναι να διαδώσω τη μεταμορφωτική δύναμη της ηχοθεραπείας με κάθε δυνατό τρόπο. Παρακάτω θα βρείτε διάφορες υπηρεσίες που παρέχω, από εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαδραστικά εργαστήρια, εταιρικά προγράμματα και εκδηλώσεις, καθώς και εξατομικευμένες συμβουλές σε ξενοδοχεία και κέντρα σπα τα οποία επιθυμούν να παρέχουν την ηχοθεραπεία στους πελάτες τους.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Τα εκπαιδευτικά αυτά σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους επαγγελματίες, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις στη θεωρία και την πρακτική της ηχοθεραπείας με έμφαση στα θιβετιανά Singing bowls, τα crystal singing bowls και τα gong. Με το πέρας του σεμιναρίου παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Διαδραστικά Εργαστήρια και Ομιλίες

Τα διαδραστικά αυτά εργαστήρια διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας σας, είτε πρόκειται για σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ημερίδες και φεστιβάλ ευεξίας και άλλες εκδηλώσεις. Οι συμμετέχοντες έχουν ενεργό ρόλο στο εργαστήριο, και με το πέρας της εκδήλωσης νιώθουν πως έχουν λάβει πρακτικές ηχοθεραπείας και σημαντικές πληροφορίες που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη καθημερινότητα τους για ευεξία και χαλάρωση.

Συμβουλευτική για Ξενοδοχεία & Κέντρα Spa

Αναβαθμίστε τις προσφορές ευεξίας του ξενοδοχείου ή του σπα σας ενσωματώνοντας την ηχοθεραπεία στις υπηρεσίες που παρέχετε. Οι υπηρεσίες που παρέχω ποικίλουν, από την εκπαίδευση του προσωπικού σας στη θεωρία και πρακτική της ηχοθεραπείας με συγκεκριμένα πρωτόκολλα, έως τη συμβουλευτική για τη δημιουργία του κατάλληλου χώρου αλλά και την επιλογή των κατάλληλων οργάνων ηχοθεραπείας, εξασφαλίζοντας μια ξεχωριστή, ολοκληρωμένη και εμπλουτισμένη εμπειρία για τους πελάτες σας.

Εταιρικές Εκδηλώσεις και Εργαστήρια

Εισάγετε ένα μοναδικό και αναζωογονητικό στοιχείο στις εταιρικές σας εκδηλώσεις με εξατομικευμένα εργαστήρια και συνεδρίες ηχοθεραπείας. Αυτά τα εργαστήρια είναι ιδανικά για team-building και βοηθούν στη μείωση του στρες, στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και στην ενίσχυση της ενότητας. Μπορούν να πραγματοποιηθούν ως μονομερή event, ή και να ενσωματωθούν σε εταιρικές ημερίδες, εταιρικές εκδρομές αλλά και ημέρες ευεξίας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μου σε περίπτωση που έχετε απορίες ή θέλετε να συζητήσουμε περεταίρω λεπτομέρειες για τις αναγραφόμενες υπηρεσίες.