25 Απριλίου, 2023 Manolis

Τη Κυριακή 14 Μαΐου στο Healing Circle Yoga Studio, αμέσως μετά το πέρας του διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου ηχοθεραπείας, ο Μανώλης Ζωγραφάκης θα μας ταξιδεψει με χαλαρωτικούς ήχους των Θιβετιανών singing bowls, και άλλων οργάνων για να χαλαρώσουμε την ένταση, και να επαναφέρουμε την ισορροπία στο σώμα και το νού μας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα ξαπλώσουμε αναπαυτικά, βιώνοντας τις καταπραϋντικές δονήσεις singing bowls, γκονγκ και άλλων θεραπευτικών οργάνων. Οι ήχοι θα βοηθήσουν να εισέλθουμε σε μια διαλογιστική κατάσταση και να διευκολύνουμε τη ροή της ζωτικής ενέργειας σε όλο μας το σώμα, αφήνοντάς μας μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Η ηχοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος, την κατάθλιψη και την αϋπνία και ενισχύει τη δημιουργικότητα, τη συγκέντρωση και τη διαίσθηση. Αυτή η συνεδρία είναι κατάλληλη για όλους, και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 19:30-20:45 και θα τη καθοδηγήσει ο Μανώλης Ζωγραφάκης, διαπιστευμένος ηχοθεραπευτής.

Ελάτε μαζί μας για μια μαγική βραδιά ήχων και χαλάρωσης και κάντε το πρώτο βήμα προς μια πιο ισορροπημένη και αρμονική ζωή.

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων – συνιστάται έγκαιρη κράτηση.
*Για τη κράτηση της θέσης απαιτείται προπληρωμή του ποσού.
*Για να κλείσετε τη θέση σας ή για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας στο στο 0306973374907.

Που: Ζωγράφου 15771: Healing Circle Yoga Studio, Τιμάνδρας 14 & Ανακρέοντος (γωνία), Ζωγράφου 15771
Πότε; 19:30-20:45
Κόστος: 12 ευρώ για τα μέλη του Healing Yoga Circle και 15 ευρώ για τα μη μέλη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Εάν έχετε οποιαδήποτε σοβαρή ιατρική κατάσταση (άτομα που πάσχουν από θρόμβωση ή σοβαρές αγγειακές παθήσεις,
άτομα με σοβαρή καρδιακή πάθηση, βηματοδότη, εγκεφαλική βλάβη, επιληψία κ.λπ.), είναι σημαντικό να λάβετε γραπτή άδεια από το γιατρό σας πριν παρακολουθήσετε ένα ζωντανό sound bath καθώς και να ενημερώσετε τον Μανώλη στο [email protected].